Service DAS Consult

Printre cele mai profunde vise ale unui om se numără achiziţionarea sau amenajarea propriei locuinţe. Şi acest lucru este pe cât se poate de firesc. Astăzi, majoritatea persoanelor au ajuns la concluzia că spaţiul în care locuim poate fi adus la perfecţiune. Fiecare dintre noi îşi doreşte să deschidă larg uşile locuinţei sale şi cu mândrie să demonstreze prietenilor săi „trofeul” obţinut. Visăm să avem o casă ca în cele mai renumite reviste, să fim invidioşi pe noi înşine. Dar... iată că a sosit acel moment solemn când vi se înmânează cheia de la locuinţă, intraţi în acel ambient care abundă de lumină şi vă bucuraţi de prezenţa unei superbe grădini sau chiar a unei piscine, dar ce urmează? Sau poate sunteţi posesorul unui apartament obişnuit din seria 143 şi doriţi, pur şi simplu, să-l amenajaţi astfel încât să puneţi în valoare cât mai bine spaţiul disponibil, să achiziţionaţi mobilier de calitate şi la un preţ rezonabil...?

În transpunerea ideii Dvs. cu privire la casa ideală în realitate pot apărea diverse întrebări:
  • Cum să găsesc designerul sau arhitectul cel mai potrivit dintre multitudinea de opţiuni disponibile?
  • Unde şi cum pot găsi muncitori calificaţi?
  • Cine va monitoriza muncitorii contractaţi şi cine îmi va reprezenta interesele?
  • – Unde pot găsi elemente de design interior şi decor originale care s-ar potrivi cel mai bine stilului ales?
DAS Consalt vă oferă servicii de intermediere la alegerea:
  • arhitecţilor şi inginerilor;
  • arhitecţilor în sfera de proiectare a interiorului, designerilor;
  • arhitecţilor peisagişti şi specialişti în grădinărit;
  • specialiştilor în lucrări de finisare şi tâmplarilor;
  • magazinelor şi saloanelor de mobilă.
DAS Consalt – asistenţă independentă şi obiectivă în implementarea proiectului dumneavoastră!

Noi ştim răspunsurile la toate aceste întrebări şi suntem gata să vă ajutăm în măsura în care veţi avea nevoie, fără să cerem ceva în schimb. Fiind singura companie care oferă acest tip de servicii, pe lângă faptul că vă vom oferi consultanţă în aspecte ce ţin de transpunerea în realitate a visului Dvs. în materie de locuinţă, vă vom pune la dispoziţie o gamă completă de servicii de îngrijire a domiciliului.

DAS Consalt colaborează cu arhitecţi, designeri de interior şi firme de construcţii cu renume, în spatele cărora se află o experienţă extrem de bogată, precum şi cu alte agenţii care prestează servicii conexe.
Mulţumirea şi satisfacţia clientului contează foarte mult pentru noi! De aceea, chiar şi atunci când implementăm proiecte mai mici (modernizarea camerei de baie sau a bucătăriei), colaborăm exclusiv cu profesionişti din acest domeniu.
Vă punem la dispoziţie o gamă completă de servicii de consultanţă şi suntem dispuşi să vă ghidăm în toate etapele de realizare a planurilor şi ideilor Dvs.

Doriţi să deveniţi partenerul nostru?

Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi şi să ne oferiţi detalii cu privire la activitatea Dvs., precum şi recomandări la adresa das-magazine@mail.ru office@das.md

Vom fi bucuroşi să vă cunoaştem personal!