Servicii publicitare

Vă invităm să Vă alăturați comunității companiilor cu renume pentru amenajarea interioarelor, arhitecților și designerilor care participă la proiectele DAS. Resursele noastre sunt ca o bibliotecă online, pe ale cărei pagini zilnic pot fi vizualizate atât proiectele arhitecților și designerilor contemporani din Republica Moldova, cât și o varietate de produse oferite de cele mai reprezentative saloane din țară pentru amenajarea locuințelor. Avantajul pentru participanți constă în faptul că potențialilor clienți le va fi mai ușor să-i contacteze și să le evalueze munca.
În prezent, DAS este cea mai bună metodă de publicitate, pentru ca brandul companiei Dvs. să fie cunoscut în rândul arhitecților și designerilor din Moldova.

Colaborând cu noi, aveți posibilitatea:
  • De a face parte din cercul de persoane cu mare autoritate în industria arhitecturii și designului de interior;
  • Să demonstrați colegilor de breaslă cu ce puteți fi utili unul pentru altul;
  • Să Vă recomandați ca un furnizor de încredere de mobilier, lămpi, obiecte sanitare, accesorii etc.;
  • Să confirmați calitatea produselor Dvs.;
  • Să oferiți posibilitate clientului și designerului să aleagă obiecte și elemente de decor din asortimentul Dvs. de produse..

Luați legătura cu noi! Vă vom ajuta cum să dezvoltați mai bine afacerea Dvs.

Audiența
Audiența DAS

Publicul DAS – arhitecți și designeri, producători de mărfuri și servicii pentru proiectele arhitecturale, vânzători de produse pentru amenajarea locuinței și utilizatori finali. De asemenea, acesta este un mediu tematic, unde utilizatorii finali pot contacta profesioniștii din domeniul arhitecturii și designului, dar și pentru cei care în mod particular își amenajează locuința și doresc să achiziționeze mobilă, textile etc.

Toate proiectele companiei DAS sunt destinate persoanelor serioase și cu un gust rafinat. Publicul nostru țintă sunt persoanele cu studii și de succes: nu doar profesioniști – arhitecți, designeri, decoratori de interioare, dar și cei pasionați de stil, de calitatea vieții și de dorința de a-și aranja estetic existența.