Despre noi

Astăzi, compania DAS este cunoscută pentru multitudinea de proiecte merituoase implementate în domeniul arhitecturii, designului de interior, precum şi pentru relaţiile de colaborare fructuoase stabilite cu saloanele de mobilă atât din Chişinău, cât şi de peste hotare. Bogata experienţă pe piaţa internă şi credibilitatea dobândită în rândul arhitecţilor, designerilor, companiilor de construcţii şi proprietarilor celor mai renumite showroom-uri din oraş, ne oferă posibilitatea să trecem la un nivel superior de activitate şi să acordăm sprijin persoanelor care zilnic apelează la serviciile noastre şi solicită consultanţă în materie de alegere a designerului potrivit sau de achiziţionare a unui produs.

Violetta Darsalia

Editor Șef

Виолетта Дарсалия
Nadejda Gorea

Director

Надежда Горя

Compania DAS Consalt depune eforturi considerabile pentru a transforma în realitate visele clienţilor referitoare la locuinţă. În acest sens, oferim asistenţă gratuită în alegerea celor mai profesionişti specialişti în domeniul amenajării şi construcţiei.

În prezent, angajaţii DAS Consalt poartă negocieri atât cu clienţii unor organizaţii şi agenţii de proporţii mari, cât şi cu persoane fizice care dispun de un buget limitat, pentru o simplă vizualizare (prezentare) a apartamentului de o anumită serie sau în scopul achiziţionării în viitor a unui imobil în mod individual sau, pur şi simplu, doresc să-şi schimbe mobilierul din propria casă.

DAS Consalt vă propune spre atenţie servicii de consultanţă într-un domeniu absolut necunoscut pentru dumneavoastră. O primă întâlnire la oficiul nostru ar fi suficientă pentru a pătrunde în esenţa doleanţelor dumneavoastră şi a iniţia procedurile de căutare şi selectare a serviciilor dorite şi în corespundere optimă cu parametrii profesionali.

Echipa noastră va analiza minuţios doleanţele dumneavoastră, va organiza întâlniri cu designerii de interior, arhitecţi şi specialişti ale căror servicii le solicitaţi în vederea amenajării locuinţei. Fiţi siguri, cu noi visele Dvs. sunt pe mâini bune. Viitoarele discuţii, inclusiv privind politicile de preţuri, vor fi organizate cu specialiştii selectaţi.

Chiar dacă toate angajamentele luate faţă de Dvs. vor fi îndeplinite, angajaţii DAS Consalt văvor sta la dispoziţie în eventualitatea apariţiei oricăror probleme şi vă vor oferi sfaturi şi recomandări până la încheierea tuturor lucrărilor.

Doriţi să deveniţi partenerul nostru?

Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi şi să ne oferiţi detalii cu privire la activitatea Dvs., precum şi recomandări la adresa das-magazine@mail.ru office@das.md

Vom fi bucuroşi să vă cunoaştem personal!